+389 70 302 239

Истакнати производи

Кон производите

ЗА НАС

Постоиме 12 години. Вршиме дистрибуцијаимаме дистрибутивна мрежа - југоисточен регион на Македонија. Дистрибуција по мали објекти и маркети.

Познати сме по кондиториските производи, секогаш нудиме нешто ново и интересно и секогаш сме во тренд и мода - по тоа сме познати.

  • алва
  • локум
  • тортички
  • крофни
  • лижавчиња
  • чоколади за деца
  • штрудли
За нас

Секогаш интересни и возбудливи производи

Наполнете ја својата кошничка производи, а ние ќе Ви ги доставиме на адреса.

Кон производите Контакт